hoi hoi
Ja dan maar iets met mosselen zoals belooft is wat anders als ik eigenlijk in gedachten had om te doen maar dit vind ik zelf ook altijd wel lekker dat andere komt wel een keer ik moest gisteren nacht werken dus dan niet zoveel zin om er veel werk van te maken .
als eerste de mosselen gekookt dat die dingen in de pan doen met beetje water(kan ook bier bij) grof gesneden groentjes zout peper en dan aan de kook brengen 3 keer op laten komen en klaar de schelpen verwijderen en mossels bewaren .
normaal zijn de sjampies wel schoon ff afwrijven met stukkie keuken rol en dan schoon maar deze waren erg vuil dus even in het water nu is het wel zo champions nemen veel water op dus word wat moeilijker om te bakken
was dus 2 kilo mosselen 2 bakkies champions uien kunnen ook wat garnaaltjes bij maar die had ik dus niet meer knoflook zout peper wat broccoli en wat sperziboontjes <br><br>Post edited by: toontje, at: 2007/11/27 16:05