MBKlassiekerclub.nl

De W123 vraagbaak met techniek en hulp op het forum van en voor W123 liefhebbers

Het is nu 23 nov 2024, 13:55

Koken met sterren: Hachee

Dit is de plek waar over van alles en nog wat gepraat kan worden.

Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 03:54

Een dikke 2,5 liter water erbij en het geheel aan de kook brengen

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 03:57

De rest van de ingredienten:

Prei, winterpenen, knolselderij, peterselie, rookworsten en braadworsten

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 03:59

Als de de pannen aan de kook raken het schuim van de spliterwten verwijderen.
Hier doet mijn assistente dat.

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:01

Dit moet 45 minuten koken.

Ondertussen de rest voorbereiden:

Knolselderij snijden (liefst kleine stukjes)
Peen snijden (idem)

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:01

Prei en peterselie erbij

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:03

dDe braadworsten kook ik eerst in water....leg zo wel uit waarom

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:04

Rookworsten (3) ook in stukken gesneden....

Krijg zo al aardig wat op het aanrecht!

En als maar in de pannen blijven roeren, met name over de bodem!
Anders klontert de hele boel, en dat willen we niet!

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:06

Hier zie je waarom ik die braadworsten eerst kook: wat een zooi komt ervan af!

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:08

We moeten nu even wachten, het is koud buiten, dus maar even een lekker glaasje Guhwein erbij gemaakt!

Vast een voorproefje voor morgen (vandaag), want dan gaan we even naar de kerstmarkt in Meppen. Bratwurst und Gluhwein!

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:09

De Oostenrijkse Gluhwein bekers zitten nog ergens in een doos verpakt, dus dan maar zo!

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:10

Na drie kwartier is het al een beetje soep, en zijn de spliterwten al aardig tot pap geworden

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:12

Karbonades eruit, groenten erbij en nog eens een half uur koken

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:13

vlees

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:15

Van de karbonades de botten verwijderen en klein snijden....idem met de braadworsten

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:16

Omdat de soep lekkerder smaakt na een nacht lekker besterven, maak ik ondertussen een simpele pizza...Hier de bodem

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:17

Saus er over

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:17

Hamreepjes

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:19

En aan mijn kant lekkere blauwader kaas en aan die van mijn vriendin geraspte hollandese kaas

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:20

De laatste 5 minuten al het vlees met de rookworst in de pannen doen

Markparket
 


Re:Koken met sterren: Hachee

Berichtdoor Markparket » 23 dec 2007, 04:21

Pizza in de oven

Markparket
 

VorigeVolgende

Keer terug naar Van alles en nog wat....

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 25 gasten