Maar goed eerst ik
Voor de Nudeln heb je nodig per persoon !
-1 ei
-100 gram bloem (patent ofzo, pak de goedkoopste pak, onder aan de schap)
-beetje water
-evt mespuntje zout
-deegroller
Stort bloem op een schoon tafel- of aanrechtblad, maak een kuiltje en doe daar 1 ei in.
Goedmengen, en 10 min. kneden tot er een fijne bal ontstaat. Evt water toevoegen als het te droog is, bloem als het te nat is. Uiteindelijk mag het deeg niet meer aan je vingers kleven...
Dan even 15 minuten het deeg laten rusten, ondertussen check even de laatste PM's van w123club.nl
Vervolgens met wat bloem het deeg uitrollen, af en toe met wat bloem bestuiven zodat het deeg nog wel van het aanrechtblad afgaat
Heleboel oprollen (als een pannenkoek) en fijne plakjes snijden. Uiteindelijk de boel 'losmaken'
Zie hier onder het resultaat !
Jicha Hausmacher Nudeln !!!!
Post edited by: D!rk, at: 2008/07/09 21:15<br><br>Post edited by: D!rk, at: 2008/07/09 21:49